Захоплюючі руханки, які піднімуть енергію та згуртують вашу команду

Пропонуємо для використання в роботі захоплюючі руханки, які піднімуть енергію та згуртують вашу команду ще більше! На тренінгах використовують руханки для створення дружньої та співпрацюючої атмосфери серед учасників.

Зберігайте собі та користуйтеся.

Оплески

Ведучий/ведуча розміщує учасників та учасниць на стільцях колом, послідовно кілька разів пропонує підвестися тим, хто має певне вміння чи якість, щось любить або бажає чомусь навчитися; інші учасники групи активно аплодують тим, хто підвівся. (Наприклад, «Підведіться з місць усі ті, хто вміє вишивати». Оплески! «Дякую, сідайте». «Підведіться з місць усі ті, хто вміє кататися на гірських лижах». Оплески! «Дякую, сідайте». Далі: «Підведіться з місць усі ті, хто любить дивитися серіали...», «Підведіться з місць усі ті, хто мріє навчитися грати у великий теніс...» тощо.)

Плутанина

Усі стають в коло, витягують праву руку і беруть першу-ліпшу руку, витягують ліву руку і беруть нею вільну руку. Учасники та учасниці утворюють заплутане коло. Необхідно розплутатися, не розриваючи рук.

Ящірки

Учасники та учасниці об’єднуються в пари. Другий учасник/друга учасниця бере за пояс першого/першу і прикріплює собі ззаду паперовий хвіст на скотч. По команді ведучого/ведучої перші намагаються зірвати хвости з інших учасників, а другі намагаються викрутитися. Учасники та учасниці не можуть лишати свою пару. Та пара, у якої відірвали хвіст, виходить з гри.

Герої

Ведучий/ведуча: «Прошу всіх стати в коло і повернутися потилицею одне до одного. Візьміть по листочку і напишіть на ньому ім’я якогось відомого героя кіно. Приклейте листок на спину людині, що стоїть попереду. Завдання кожного з учасників та учасниць – визначити за допомогою закритих запитань, чиє ім’я написано у них за спиною».

Джерело:

Національна тренерська та медіаторська мережа

Поділитися:
Вітаємо з перемогою!
22.10.2024 12:27
Щиро вітаємо Вероніку БЕЗРУК, ученицю 11 класу комунального закладу «Безруківський ліцей» Дергачівської міської ради, з ІІ місцем у Обласному фестивалі ораторського мистецтва за темою «Доки живе…
#ТестуйМедіаграмотність
15.10.2024 13:41
Міністерство культури та стратегічних комунікацій України пропонує охочим перевірити свою медіаграмотність. За успішне складання тесту учасники можуть виграти призи. Тест можна пройти 17…
Конкурс «Хімічний калейдоскоп»
14.10.2024 14:50
Лист ІМЗО від 08.10.2024 р. № 21/08-1673 "Про проведення конкурсу «Хімічний калейдоскоп» у 2024-2025 навчальному році" З метою створення умов для виявлення, підтримки та розвитку творчого…