Відбулося серпневе пленарне засідання педагогічних працівників закладів освіти Дергачівської міської ради

27 серпня 2021 року в Дергачівському будинку культури відбулося серпневе пленарне засідання педагогічних працівників закладів освіти Дергачівської міської ради.

Освітяни громади підвели підсумки роботи за результатами минулого 2020/2021 навчального року та визначили пріоритетні завдання на 2021/2022 навчальний рік.

З теплими словами вітання до присутніх звернулася депутат харківської обласної ради, доктор філософії, в.о. проректора Харківського національного університету міського господарства імені Олексія Бекетова, заслужений працівник освіти України Тетяна Малиніна.

Катерина Скрипка, головний спеціаліст управління Державної служби якості освіти в Харківській області, окреслила напрями роботи закладів освіти громади щодо забезпечення якості освіти, одного з ключових завдань нового навчального року, та надала рекомендації і роз’яснення з питань освіти.

Тетяна Дударєва, начальник Управління освіти, культури, молоді та спорту Дергачівської міської ради доповіла про підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти у 2020/2021 навчальному році та пріоритетні завдання
в умовах модернізації змісту освітньої діяльності закладів освіти громади на шляху децентралізації і підготовки до впровадження Державного стандарту базової середньої освіти у 2021/2022 навчальному році
.

Про модернізацію змісту освітнього середовища в умовах децентралізації в комунальному закладі «Великопроходівський ліцей» Дергачівської міської ради розповіла його директор, Ірина Кашкарова.

З дорожньою картою вчителя Нової української школи познайомила присутніх вчитель початкових класів Дергачівської початкової школи № 1 Віта Камардіна.

Директор Дергачівської дитячо-юнацької спортивної школи Олександр Лещенко озвучив про розвиток фізичної культури і спорту в умовах децентралізації у територіальній громаді.

Наразі колективи закладів освіти опрацьовують проєкт резолюції пленарного засідання, та готують пропозиції до Управління освіти, культури, молоді та спорту для подальшого затвердження.

Поділитися:
Вітаємо з перемогою!
22.10.2024 12:27
Щиро вітаємо Вероніку БЕЗРУК, ученицю 11 класу комунального закладу «Безруківський ліцей» Дергачівської міської ради, з ІІ місцем у Обласному фестивалі ораторського мистецтва за темою «Доки живе…
#ТестуйМедіаграмотність
15.10.2024 13:41
Міністерство культури та стратегічних комунікацій України пропонує охочим перевірити свою медіаграмотність. За успішне складання тесту учасники можуть виграти призи. Тест можна пройти 17…
Конкурс «Хімічний калейдоскоп»
14.10.2024 14:50
Лист ІМЗО від 08.10.2024 р. № 21/08-1673 "Про проведення конкурсу «Хімічний калейдоскоп» у 2024-2025 навчальному році" З метою створення умов для виявлення, підтримки та розвитку творчого…