Фестиваль духовності «Різдвяні піснеспіви»

21 січня 2021 року в приміщенні Будинку культури відбувся фестиваль духовності «Різдвяні піснеспіви», яким традиційно завершуємо цикл Різдвяно-новорічних свят.

Колядки, щедрівки, вірші, звичаї та обряди, тематичні естрадні пісні та хореографічні номери були тісно сплетені в одну історію Світлого свята Різдва Христова.

Зі словами вітань до глядачів звернулася начальник відділу культури, молоді та спорту Дергачівської міської ради Наталія Плотнік з побажаннями миру, щастя та добродушного вогню милосердя у серці.

Фестиваль духовності «Різдвяні піснеспіви» об’єднав людей в особливій атмосфері кращих українських традицій, духовному збагаченні та розвитку національної культури. У заході взяли участь аматорські колективи Будинку культури Дергачівської міської ради, хор «Гармонія» та хор «Намистинки» Дергачівської музичної школи Дергачівської міської ради, колективи Токарівського, Слатинського, Козачолопанського та Прудянського старостинських округів Дергачівської міської ради та гість фестивалю – учасник Гаврилівського сільського клубу Солоницівської селищної ради.

Щира колядка, наповнені глибоким змістом пісні, чуттєва музика, зворушливі хореографічні номери породжували у душах присутніх найсвітліші почуття!

Поділитися:
Вітаємо з перемогою!
22.10.2024 12:27
Щиро вітаємо Вероніку БЕЗРУК, ученицю 11 класу комунального закладу «Безруківський ліцей» Дергачівської міської ради, з ІІ місцем у Обласному фестивалі ораторського мистецтва за темою «Доки живе…
#ТестуйМедіаграмотність
15.10.2024 13:41
Міністерство культури та стратегічних комунікацій України пропонує охочим перевірити свою медіаграмотність. За успішне складання тесту учасники можуть виграти призи. Тест можна пройти 17…
Конкурс «Хімічний калейдоскоп»
14.10.2024 14:50
Лист ІМЗО від 08.10.2024 р. № 21/08-1673 "Про проведення конкурсу «Хімічний калейдоскоп» у 2024-2025 навчальному році" З метою створення умов для виявлення, підтримки та розвитку творчого…