26 березня 2021 року стартував ЕТАП КУБКУ УКРАЇНИ з подолання перешкод

26 березня 2021 року стартував ЕТАП КУБКУ УКРАЇНИ з подолання перешкод, на якому вихованці Дергачівської дитячо-юнацької кінно-спортивної школи представляли команду Харківської області.

Ранній початок спортивного сезону, недостатня кількість тренувань, віддаленість змагань (м. Жашків Черкаської обл.), епідемія COVID-19, ускладнили підготовку та участь у змаганнях.

Проте, не зважаючи на наявні труднощі, наші спортсмени гідно представили Дергачівську та Малоданилівську громади і рідну Слобожанщину на змаганнях всеукраїнського рівня, які зібрали учасників з Черкаської, Київської, Сумської, Харківської, Донецької та інших областей.

За результатами змагань трьох днів визначені переможці та призери в усіх категоріях. У складній конкурентній боротьбі вихованка Дергачівської дитячо-юнацької кінно-спортивної школи Анастасія Гриненко здобула почесне 4 місце. Дмитро Іващенко став срібним призером. Поліна Ільчинська виборола золоту медаль та стала абсолютною переможницею Кубку України за підсумками трьох днів в номінації «діти».

Щиро вітаємо наших вихованців та тренерів Дергачівської дитячо-юнацької кінноспортивної школи Дергачівської міської ради з новими спортивними здобутками!

Поділитися:
Вітаємо з перемогою!
22.10.2024 12:27
Щиро вітаємо Вероніку БЕЗРУК, ученицю 11 класу комунального закладу «Безруківський ліцей» Дергачівської міської ради, з ІІ місцем у Обласному фестивалі ораторського мистецтва за темою «Доки живе…
#ТестуйМедіаграмотність
15.10.2024 13:41
Міністерство культури та стратегічних комунікацій України пропонує охочим перевірити свою медіаграмотність. За успішне складання тесту учасники можуть виграти призи. Тест можна пройти 17…
Конкурс «Хімічний калейдоскоп»
14.10.2024 14:50
Лист ІМЗО від 08.10.2024 р. № 21/08-1673 "Про проведення конкурсу «Хімічний калейдоскоп» у 2024-2025 навчальному році" З метою створення умов для виявлення, підтримки та розвитку творчого…